Hypnoterapi – Hvad er det?

Hypnoterapi er terapi udført under hypnose.

Det er en blid og tryg måde at forløse følelser eller traumer på, som gør det svært for dig, at leve det liv du drømmer om. Med hypnoterapi er alt muligt, ihvertfald alt det DU tør tro på er muligt!

Ved hjælp af hypnoterapi kan jeg guide dig tilbage i dit liv via dit underbevidste og ubevidste sind, og finde årsagen til den udfordring du kommer med. Når vi kæmper med angst, fobi, vrede, jalousi eller en helt femte følelse, så har den altid rødder i noget som skete for dig, da du var yngre. Den har oftest rødder i noget, som du forlængst har glemt eller fortrængt, men under hypnose kan vi bruger hypnoterapi til at forløse denne oplevelse, som ligger gemt i dit sind og dermed giver dig den ro, tryghed og glæde, som du sikkert gerne vil have i stedet. Samt du kan se dig selv ude i fremtiden, som den person du er skabt til at være, uden de følelsesmæssige udfordringer og reaktioner du før har kæmpet med. Under hypnose vil din underbevidsthed optage de glade og rolig følelser som din virkelighed.

Kæmper du med angst, fobi eller er du “blot” bange? Ved hjælp af hypnoterapi kan du opnå indre ro og sikkerhed.

Måske er du bange for at sige noget foran mange mennesker, bange for edderkopper, bange for højder, bange for at leve eller bange for at dø? Hypnoterapi kan hjælpe dig.

Måske kæmper du med jalousi eller andre udfordringer i dit parforhold, her kan hypnoterapi også hjælpe dig til at forløse jalousien eller andre følelsesmæssige tilstande, så du kan få et kærligt og harmonisk parforhold.

Eller har du svært ved at rumme din egen eller andres vrede? Så kan jeg ved hjælp af hypnoterapi hjælpe dig til at stå sikkert i dig selv, lige meget hvilke følelse der fylder i dig eller andre.

Ved hjælp af hypnoterapi kan jeg hjælpe dig til at slippe din angst eller frygt, så du kan leve dit liv trygt på den måde, du drømmer om.

Læs mere om mine sessioner HER 

Vil du gerne snakke med mig før du beslutter dig, så send mig en sms på 61314599, så finder vi et tidspunkt til en 15  minutters gratis og uforpligtende snak.