Hypnose – derfor virker det!

 

Hypnose er en mental tilstand. En tilstand som minder om den du er i, lige inden du falder i søvn. Det er en behagelig tilstand, hvor den del af dit sind som analyserer og vil “regne den ud” er sat i baggrunden. Men du er ikke bevidstløs. Hypnose tilstanden er fantastisk til terapi, da din tænkende og analyserende hjerne ikke får lov at blokere for forandring, som den ofte gør i normal samtale. 

Hypnose minder også om dagdrømmeri, så det er en tilstand som vi kan komme i flere gange i løbet af en dag. Det er en trancetilstand, hvor du er fokuseret. I terapi bruger vi tilstanden til at fokusere ind på den udfordring, som du ønsker løst og samtidig lukke alle andre indtryk ude. Med hjælp fra en dygtig hypnoterapuet kan du få løst din udfordring på kort tid.

Hypnose er en tilstand af fokuseret og koncentreret opmærksomhed, en meget brugbar teknik til øget opmærksomhed. Det er samtidig en tilstand, som vil udvide din bevidsthed og din evne til at se muligheder fremfor begrænsninger, også længe efter en endt session.

 

 

Hypnose er en fokuseret tilstand.

Hypnose er et samarbejde mellem hypnoterapeut og klient.

En hypnoterapeuts fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at få løst den udfordring du kommer med. Vedkommende har til opgave, at hjælpe dig til at blive klar på hvad din udfordring er og hvad du gerne vil have i stedet for din udfordring. Under hypnose vil du opleve at din bevidsthed holder pause med at kværne. Din bevidsthed har en masse ideer om hvad du kan og ikke kan, men den er kun en meget begrænset del af dig – kun omkring 10 % af dit sind. Vi får kontakt med hele med hele dit underbevidste og ubevidste sind under hypnose, og her kan alt ske, da vi nu arbejder med de resterende 90 %.

Det er dig selv, som bringer dig ned i en hypnose tilstand, men med hjælp fra min vejledning. Jeg taler til dig under hele sessionen, og du tager i mod mine ord. Alt hvad der kommer ud af min mund, er rent positivt, opmuntrende og kærligt.

Du mister ikke kontrollen under hypnose!

Det er ikke muligt, at du siger ja til noget, som du ikke ønsker i mens du er i hypnose, da dit bevidste sind hele tiden er med og godkender, det som du oplever under sessionen. Og fordi du er i en fokuseret og stress fri tilstand, vil du opleve at være mere årvågen end du er i din dagligdag og have mere kontrol, derfor vil du bryde ind eller vågne op af hypnosen, hvis hypnoterapeuten skulle sige noget, som ikke er rigtigt for dig.

Kan alle bringes i hypnose ved hjælp af en hypnoterapeut?

Nogle siger at alle kan komme i en hypnotisk tilstand, da tilstanden minder om dagdrømmeri, som tidligere skrevet, og er nået vi alle oplever større eller mindre grad i løbet af dagen. Andre siger, at 10 % af alle mennesker kan ikke hypnotiseres. Det er sjældent, at jeg har klienter, som ikke formår at komme i hypnose tilstanden ved hjælp af min vejledning og det kan handle om mange ting. Er du i tvivl om du vil kunne, så giv mig et kald på 61314599.

Effektiv og tryg terapi under hypnose

Jeg laver terapi under hypnose, fordi det er den mest effektive og behagelige måde at løse dine udfordringer på. Læs mere under http://lindahauge.dk/individuelle-sessioner/hypnoterapi/