Individuelt forløb

 

Et individuel forløb hos mig er til dig, der længes efter at kunne følge og opnå de drømme og mål du sætter dig for – og som er træt af at blive bremset igen igen af frygt inde i dig. Hypnose terapi og hypnoterapi.

Måske kender du alt til følelsen af at være forkert, “ikke god nok” og slet ikke værd at elske, og disse følelser bremser dig i at gå efter det liv du længes efter at leve fuldt ud – det parforhold du længes efter, det job som mærkes som “lige dig”, tage med til en fest hvor du ingen kender eller sige din mening i større forsamlinger.

Måske har du en drøm om at kunne tage ordet i større forsamlinger, men holder dig selv tilbage fordi du føler dig usikker. Hypnose terapi

Eller måske er det anderledes inde i dig, hvor du oplever at du ikke kan opnå det du drømmer om, men du ved ikke hvorfor.

Du kan lære at skille dig fra dine følelser, så de ikke længere overmander dig. Så du trygt og roligt kan følge det, som dit hjerte kalder på. Det er med hypnose terapi.

Og du kan blive i stand til at opnå dine drømme og mål.

Når du ikke kan opnå de drømme og mål, du sætter dig eller når du ikke kan høre dit hjertes kalden eller ikke tør at stole på det – så er det altid fordi, at noget på det ubevidste plan bremser dig. Det kan være fortrængte choks, traumer, mønstre, frygt, følelser og historier, som du bærer på uden at vide det. Og alt det kan jeg hjælpe dig med at rydde op i, så du kan gå glad, tryg og fri af den vej, du længes efter at gå. Det er med sikkerhed hypnose terapi.

Når du kan det, så vil du opleve….

~ At det bliver meget nemmere at lytte til og gå efter din intuition, dit hjertes kalden.

~ At andres følelser ikke påvirker dig.

~ At holde fokus på det som er vigtigt.

~ At du kan stå ved dig selv i sammenhænge hvor du tidligere gemte dig.

~ At du får meget lettere ved at sige NEJ til det du ikke vil og JA til det du gerne vil.

~ At du får meget mere tid til rådighed, når du ikke bruger så meget tid på at bekymre dig og tænke over tingene.

~ At lære dig selv bedre at kende.

~ At du kan sætte dig mål fra hjertet, følge det og opnå det.

~ Og meget mere :-)

 

Jeg har erfaret, at der er 2 skridt du må igennem for at kunne blive i stand til at holde fokus på det som er vigtigt for dig, for at kunne lytte og følge din intuition – selvom noget på det ubevidste plan inde i dig, fortæller dig noget helt andet. Og disse skridt vil jeg tage dig med på, når du kommer hos mig. Klart med hypnose terapi.

Første skridt.

Ved at dele der hvor du er, det du længes efter og det der bremser dig. Er det vigtigt, at du oplever at blive set og mødt, at opleve at du ikke er alene. Jeg er eminent til at skabe et trygt og kærligt rum, hvor du kan åbne op for alt det, du bærer på. Et rum hvor du vil føle dig set og mødt, og på ingen måde forkert.

Jeg kender alt til store følelser af usikkerhed og utilstrækkelighed  ( samt jalousi, angst, vrede, sorg og alt midt imellem), og har hjulpet over 1000 mennesker, som har kæmpet med alle tænkelige følelser, tanker, traumer og mønstre. Hypnose terapi.

Andet skridt.

Du får oplevelsen af, at du ikke er dine følelser eller det som gemmer sig i dit ubevidste.  Du får oplevelsen og derefter erfaringen med, at du kan stå rank, roligt og stærkt i dig selv, så du kan gå efter det du længes efter og opnå det. Her er hypnose terapi noget som støtter processen.

 

For at komme igennem disse to skridt bruger jeg alt det, som jeg har i min rygsæk.

Jeg har arbejdet selvstændig som hypnoterapeut i 8 år og bruger hypnosetilstanden til at forløse chok og traumer med (læse om hypnoterapi HER). Når vi igen og igen bliver bremset af nogle bestemte følelser, som vi ikke kan adskille os fra, så er det fordi der sidder et chok i vores system. Når der sidder et chok i dit system, så kommer du til at reagere på nutidige situationer på samme måde som du reagerede, da du havde den alder, hvor du oplevede chokket. Chok i vores barndomsår er ofte ubevidste og glemte, men under hypnosetilstanden kan vi få fat på dem og forløse dem. Så du kan se og agere klart i alle situationer, som det menneske du er i dag.

Jeg har flere Coaching og facilitator uddannelser bag mig, hvor jeg har trukket det bedste udfra dem alle og bruger det til at hjælpe dig på allerbedste måde. Hypnose terapi kan hjælpe dig.

Ja og så er jeg udstyret med en stærk intuition og et langt levet liv som en følelses styret kvinde.

Alt det tager jeg i brug i mødet med dig. Med hypnose terapi som vigtig.

Er du klar til at stå klokkeklart i dig selv, lytte og følge din intuition, samt opnå de mål du sætter dig?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 15 minutter i telefonen, så både du og jeg kan mærke om vi er et match. Send mig en sms på 61314599 og vi finder tid til en snak. Hypnose terapi kan være vejen.

Jeg glæder mig til at møde dig:-)

Kærligst Linda

terapi og h

En pakke på 3 sessioner koster kr. 3500,- . En enkelt session af 90 minutter koster kr. 1400,-

ypnoterapi