Eksamensangst – slip den med hypnose

Hypnose terapi kan hjælpe dig af med din eksamensangst!

Flere og flere kæmper med eksamensangst, måske er du en af dem? Så kender du sikkert alt til hvordan denne angst forhindrer dig i at forberede dig med ro og gå til eksamen med ro. Men der er hjælp at hente. eksamensangst og hypnose

Giver tanken om eksamen dig :

  • Angst?
  • Ondt i maven?
  • Svedeture?
  • Bankende hjerte?
  • Lyst til at stikke af og gemme dig?
  • Koncentrations besvær?
  • Kvalme?

Kan du nikke genkende til de ovenstående punkter og har du lyst til at gå til eksamen med ro i maven og med en sikkerhed i dig selv? Så er du kommet til rette sted :-) Hypnose kan hjælpe dig fri af eksamensangst.

Derfor oplever du angst ved tanken om eksamen..

Når du oplever angst ved tanken om eksamen, er det fordi der ligger en gammel traumatisk oplevelse i dit system, som bliver aktiveret hver gang, du nærmer dig situationer, som minder om den traumatiske oplevelse du var i en gang. En traumatisk oplevelse er en situation, hvor du ikke fik den omsorg du havde brug for eller en situation hvor du ikke fik udtrykt eller rystet det traumatiske af dig. Din underbevidsthed husker alt, meget mere end din hukommelse kan rumme. Eksamensangst kan afhælpes via hypnose.

Ved hjælp af hypnose tilstanden kan jeg hjælpe dig til at slippe din angst for eksamen, så du kan lande trygt i dig selv. Så du kan forberede dig med indre ro og kan gå til eksamen med indre ro. eksamensangst har flere og flere, men det kan hjælpes med hypnose.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at slippe deres eksamensangst og det er meget lettere end du sikkert tror. Du skal regne med et kort forløb på 2-3 gange.

Ring til mig på 61314599 hvis du vil høre mere eller send mig en sms, og vi finder et tidspunkt til en en 15 minutters uforpligtende snak.

Kærligst Linda