Angst – bliv FRI af den, ved hjælp af hypnose

Angst kan forsvinde igen, ved hjælp af hypnose!

Angst er en tilstand som en stor del af Danmarks befolkning kæmper med i større eller mindre grad. Der er rigtig mange former, navne og beskrivelser for angsten, men med mere end 1000 hypnose sessioner bag mig, er min erfaring at den fysiske oplevelse i kroppen er meget ens lige meget hvad du kalder “din angst”.

Det er en tilstand af at være bange, utryg og urolig. En tilstand som sjældent giver mening for dit bevidste sind, da de fleste godt kan se, at der ingen reel grund er til at have angst. De fleste er bange for noget, som de godt kan se ikke er farligt. Men fordi dit underbevidste sind gemmer på en traumatisk oplevelse, ofte fra dine første leveår, så kan dit bevidste sind ikke overbevise dig om, at det du er bange for – ikke er farligt.

Derfor laver jeg terapi under hypnose, da dit bevidste sind bliver sat på pause her og vi derfor kan finde den reelle årsag til din angst. Under hypnose kan du få genskabt den indre ro og tryghed og få denne integreret i hele din krop og i dit sind. Det fantastiske ved hypnose er nemlig, at du kan få forløst og helet din angst, så du efterfølgende kan indtage dit liv med en dyb følelse af indre ro.

 

Slip fri af angst

Jeg har rigtig god erfaring med at hjælpe, hvis du kæmper med:

 • Social angst
 • Flyskræk
 • Bange for edderkopper, fugle eller andre dyr
 • Tandlæge skræk
 • Præstationsangst
 • Panikangst
 • Angst for at være alene
 • Eksamensskræk
 • Højde skræk
 • Dødsangst

Jeg ser angst som en fastlåst følelsesmæssig tilstand, som kan virke meget voldsomt. Den kan trigges ved, at du er i bestemte sociale sammenhænge, ved at du ser noget, hører eller dufter noget, og andre oplever at have angst mere eller mindre hele tiden.

Lige meget hvor meget eller hvor lidt du mærker angst, så kan den forsvinde igen. Det handler nemlig ikke om hvor langtid eller hvor meget angsten fylder, for at du kan slippe angsten. Det vigtigste er din villighed og tillid til forandring:-)

Hvis du kan nikke genkendende til de nedenstående punkter, vil jeg helt sikkert kunne hjælpe dig videre:

 • Drømmer du om indre ro i alle sammenhænge?
 • Er du træt af, at angsten begrænser dig i at gøre det, du har lyst til?
 • Kan du forestille dig et liv UDEN angst? Det du kan forestille dig, kan blive din virkelighed.
 • Er du klar til at slippe uro og utryghed, og erstatte det med indre ro?

Så er du kommet til rette sted!

Jeg har flere års erfaring med, at hjælpe mennesker med at slippe angst ved hjælp af hypnose. Min erfaring er, at du har brug for et forløb på 3-4 gange hos mig. Du kan se mere om priser her og du kan læse mere om mig lige her.

Er du klar til at booke din tid? Så kontakt mig på mobil 61314599 eller mail kontakt@lindahauge.dk

Hypnoterapi sessionerne foregår i mit skønne lokale i Aarhus C.

Linda tusind tak for den gave du har givet mig. Har kæmpet med min sygdoms angst i flere år, og har nu for første gang efter mit forløb hos dig, fået roen og glæden tilbage i mit liv. Jeg ville ikke have været kommet så langt uden din hjælp.
Vh. Tine

 

Jeg havde store problemer med at stole på min egen dømmekraft, og det kom virkelig til udtryk når jeg kørte bil. Jeg turde ikke køre alene. Der skulle helst være en til at bekræfte at det jeg gjorde var rigtigt. Og når jeg endelig kørte alene, var jeg stresset og angst, så jeg undgik det. Nu kører jeg bil, som om det er en helt almindelig ting at gøre, alt gammel angst er forsvundet væk. Og jeg stoler også meget mere på mig selv i andre situationer.

Kvinde 27 år.