Hvem er Linda?

Tænker du nogengange, at andre har et liv som ser ud til at være sjovere, lettere, kærligere og langt mere succesfyldt end dit?
Sådan har jeg tænkt engang og jeg opdagede, at græsset nødvendigvis ikke var grønnere over hos de andre, jeg blev faktisk ret ligeglad med hvorvidt andres græs er grønt, jeg begyndte blot at glæde mig over lige præcis MIN græsplæne.

Sagt på en anden måde, det meste af min barndom, ungdom og mit voksenliv – har jeg ønsket mig, at jeg ikke var så følsom. Jeg har altid kigget misundeligt på de mennesker som kan pakke deres følelser væk og “bare” være selvsikre overalt. Jeg har troet, at der skulle jeg også nå hen, hvis jeg skulle blive helt okay som mig. Jeg har tidligere været helt vildt nervøs og fået røde kinder, hvis der var mere end en, der kiggede på mig i mens jeg talte og jeg har bedt mange bønner til Gud, om han ikke nok ville fjerne den usikkerhed. Den forsvandt ligsom ikke på den måde, som jeg troede den skulle forsvinde på..

Den dag jeg besluttede mig for, at ALLE følelser og tanker har lov at til at være i mig, så begyndte der at ske mirakler! Fra den accept og kærlighed af mig, var jeg pludselig fri til at snakke foran mange mennesker, fri til at følge mit hjerte og fri til at “give andre lov til” at være som de er. Hvilken befrielse!!

Jeg har en masse uddannelser og kurser bag mig, som jeg ikke vil liste her, ene og alene af den grund at jeg nu ved, at det ALDRIG var uddannelserne, kurserne og alt det andet lærte, der gjorde mig fuldstændig okay som jeg er. Og jeg tror på, at det du længes efter, er at blive set og mødt som du er, uden du behøver at vise alle dine emblemer for at føle dig okay.

Jeg ønsker, at inspirerer dig til at smide facaden, træde frem med hele dig, følge dit hjerte og opdage at livet venter på at overhælde dig med lykke og kærlighed!

Velkommen hertil kæreste dig!

 

img_0272