Glade kunder

Panik angst

Kære Linda.

“Tak for din hjælp til min søn.

I slutningen af sommerferien startede en serie af panik-angst anfald. Det var nyt for os, og vi var meget i tvivl om hvordan vi skulle imødekomme og hjælpe ham, uden at dramatisere og bære mere brænde til bålet.
Lægen tilbød henvisning til et længere forløb med kognitiv terapi. Det tyggede vi en del på, da vi jo gerne ville hjælpe, men samtidig kunne fornemme, at vores søn måske ville se det som endnu et bjerg at bestige.

Han havde det godt hjemme, men reagerede med sved, åndenød og hjertebanken i sammenhænge med mange mennesker og lyde.

Vi er utrolig glade for den hjælp og forståelse du har vist en ung fyr i livets rutsjebane. Efter to gange hos dig, selvhypnose og daglig lytten til din lydfil, har han nu deltaget i morgensang og al undervisning i to uger.

Vi har været på familieweekend og han har være til klassefest i badeland. Hans klasselærer har taget hans nye rutiner med i deres fælles aftale, så han nu har mulighed for, at bruge både sætninger og lydfil i skoletiden – ved behov. Det er ikke været nødvendigt at gøre brug af de aftalte muligheder, men han fortæller at bevidstheden om dem hjælper :)

Efter begge aftaler med dig, har han reageret på samme måde; først med træthed, så med sult og dernæst med afslappet overstadighed, ro og glæde resten af dagen og den følgende dag. Det har været ganske særligt at overvære, og nu ved vi hvor vi kan finde hjælp en anden gang. Tak for det.”

Kærlige hilsner fra Signe

Fri for angst

“Jeg er en fyr på 21, som læser psykologi. Jeg har hele tiden fået af vide at jeg led af angst af min læge, jeg oplevede alle symptomerne, men for mig var det kvalme som var den værste (jeg havde det hver dag). Derudover har jeg også altid fået af vide at hypnoterapi er en pseudovidenskab, og at det ikke ville virke, så jeg tog selv den beslutning at jeg ville prøve det.

Efter mit møde med Linda og med hendes teknik, har jeg fundet årsagen til mit problem under hypnosen og elimineret det. Jeg var der kun en enkelt gang!

I dag bruger jeg hendes selvhypnose-sætninger, inden jeg går i seng og hver eneste gang jeg siger det, får jeg det godt og hviler i mig selv. Jeg har i dag næsten ingen kvalme, som hverken medicin eller anden form for terapi tidligere har kunnet hjælpe med (og jeg har lidt af angst siden jeg var født).”

Kære Linda,

“På vegne af Danske Bank, Universitets Afdeling vil vi sige dig tak for et inspirerende morgenmøde hvor du via dit smilende væsen og din klare kommunikation har fået os til at forstå følgende:

Vi er de eneste der kan tage ansvar for at vi selv har det godt.

Du gav os et godt billede af hvad hypnose er og fik det afmystificeret selv ved de største skeptikere. Du gjorde, at forståelsen for at vi selv kan gøre noget og ikke bare acceptere, har været genstand for megen dialog efterfølgende.

Udover de af os, som selv har haft en lyst til at forandre noget i vores liv og bruge dig til det, har du sørget for at vi aktivt anbefaler dig til vores familier og personer i vores omgangskreds.

Dit indlæg har skabt endnu større åbenhed i afdelingen omkring personlige forhold og har skabt et fundament for endnu bedre sammenhold end vi har oplevet tidligere, hvilket i sidste ende betyder endnu mere tilfredse kunder i vores butik – TAK for det!
Personligt giver jeg dig min varmeste anbefaling og jeg kan også anbefale andre grupper som ønsker noget af ovennævnte at gøre brug af din ekspertise.

TAK!”

Morten Illum Skaarup, Filialdirektør, Danske Bank på Stjernepladsen

Flyskræk

Hej Linda,

“Jeg er nødt til endnu en gang at takke dig for din store hjælp vedr. min flyskræk!

Min familie og jeg – inkl. svigerforældre, svigerinde og svoger – er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Venedig. Både turen derned og hjem bød på en mellemlanding – så altså fire flyvninger i alt. Fire flyvninger som jeg klarede med ro i sindet – selvom der på hjemturen var turbulens pga. det dårlige vejr her i Nordeuropa. Nu føler jeg mig prøvet på alle måder i forhold til flyvning – og jeg kan det! :)

   Ydermere er jeg – stadigt – meget rolig i alle de situationer, hvor jeg før ville have følt mig presset, hvilket betyder at jeg kan se tingene meget klarere.

Så TAK – igen!”

Hilsen Tina Tønder Schmidt

Kære Linda.

“Det er mig der takker. Er stadig forbløffet over hvor langt jeg skulle tilbage – og over den ro jeg mærker nu. Jeg har haft det så godt her til aften – ingen rastløshed/tomhed/tristhed. Heller ikke når resten af familien var trætte og umulige. Min ældste datter sagde at jeg så meget dejlig ud fordi jeg smilede så meget :-)  Spiste helt langsomt og roligt – og blev færdig som den sidste, selvom jeg ikke overspiste. Det er virkelig fantastisk! Nu går jeg snart i seng (og gennemgår mine mantra) – har aldrig før været så dejlig træt. Vi ses.”

Kærlig hilsen Karen

… 1 uge senere:

Kære Linda.

“Ved godt jeg er lidt sent ude, men vil gerne aflyse min tid i morgen. Jeg har set tiden an – fordi jeg har været usikker på om der er dukket nye ting op, eller om jeg bare skal forholde mig til mig selv på en ny måde nu. Har besluttet mig for at der ikke er noget presserende – min gamle følgesvend, tomheden, er væk og det er en helt utrolig opdagelse hver dag :)”

Kærlige hilsen Karen

Kære Linda

“Tak for i går.
Da jeg kom hjem i går aftes, mærkede jeg med det samme, at jeg mødte Line på en anden måde. Jeg var træt efter en lang dag. Men ikke irriteret. Hun flippede ud lidt senere. Jeg rummede det og var helt rolig – og jeg kunne med fuldstændig oprigtighed sige til hende, at jeg elsker hende også når hun bliver rigtig vred. Hun blev glad.

Da hun skulle sove, var der noget fra hendes dag, som gjorde hende ked af det. Normalt ville jeg have den konflikt overstået med det samme og have en utålmodighed, rastløshed og irritation indvendigt – sikkert også udvendigt. I går var der intet. Jeg kunne rumme det, og hun slap det hurtigt.

I morges da jeg slog øjnene op, havde jeg lyst til lige at ae min mand på kinden og putte lidt. Normalt ville jeg være sur over at det var morgen, irriteret over at han bliver liggende, generet af sovelugten… Det var der ikke. I stedet for kunne jeg mærke min ømhed og kærlighed for ham.

Jeg er målløs! Og tør næsten ikke tro på det. Det er en kæmpe forandring. Tænk at bag den irritation kan jeg faktisk mærke min kærlighed til mine kæreste!!!

Jeg udøvede selv hypnosen, selv om det var svært ikke at falde i søvn :-)
Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har fået mulighed for at mærke mig selv som jeg er.
Jeg anbefaler dig overalt.”

Kærlig hilsen Dorte

Ulla 38 år, efter individuelt forløb med emnet “svært at finde ud af det med mænd og kærligheden:

Før:
Jeg havde en tendens til at opsætte en kasse som kommende kærester helst skulle passe ind i, da jeg havde en klar forestilling om hvordan min kæreste (og et forhold) skulle være. Desuden var jeg alt for meget i min kærestes sko, og havde meget fokus på hvad han tænkte, hvad han ville osv. Jeg glemte mig selv – og mistede derfor mig selv i forholdet.”

Nu:
Jeg har fået øjnene op for hvor vigtigt det er at have gensidig respekt i et forhold, og samtidig lægge mine forventninger og krav på hylden. Jeg skal have fokus på mig selv! Hvis jeg er glad og har det godt vil jeg tiltrække en mand som passer til mig – og så er det ikke vigtigt hvordan han ser ud, hvad han laver osv.

Tak for i dag.
Hvor giver det bare god mening at få min hjerne vredet hos dig :-).
Du er virkelig skarp og rigtig god til at læse og forstå selv en kringlet hjerne som min !

Lene 37 år, på vej ud af en spiseforstyrrelse.

Tusind tak for i dag. Du er simpelthen SÅ god!!! Jeg har det deeeeejligt!
Gik direkte på Baresso og drak en dejlig kop chai-latte i mit eget selskab, og nød den skønne tilstand i krop og sind.

Kvinde 38 år, midt i Luksus forløbet

“Det går rigtig godt! Der er fortsat SÅ mange store og små ting at glæde sig over i hverdagen.

Jeg har ikke været super god til mine mantra, men det er ikke fordi de ikke er der…for de er der allesammen, vågner hver dag, og ved det er en gave, og har roen, tilliden til mig selv…

Har drukket et par glas vin et par gange, og tænkt “Gud, var det det her der var så vigtigt engang!!??” Der er forsat igen energi, lyst eller trang i alkohol. Så er rigtig tilfreds med mig selv!

Livet er bare fantastisk!”

Kvinde 42 år, 4 uger efter endt alkoholforløb

“Vores session i sidste uge hjalp utrolig meget – det var som at få fjernet en betonklods fra min brystkasse!”
Mand 33 år,  udfordringer i forhold til kvinder

“Jeg vil gerne aflyse min tid hos dig på onsdag d.xx….har ikke brug for den og det er jo rigtig dejligt :-)

Nyder jeg har “fred” i hovedet…ingen analyser…tager tingene som de kommer

Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal hente hjælp hvis jeg igen får brug for det….

TAK Linda….”

Kvinde 42 år, problemer i forhold til kæreste

Kære Linda

“Jeg besøgte dig, fordi jeg havde læst om dig for længe siden, og jeg havde ”lagret” dit navn i mig til engang.

Jeg havde i lang tid(flere år) oparbejdet en masse negativer tanker om/i mig selv, specielt efter

min arbejdsskade, hvor jeg er endt med masser af timer til at tænke.

Oplevelsen af hypnosen var egentlig lidt skræmmende, fordi jeg oplevede en film, min egen film kørende i mit hoved. Vildt!

Konkret ønskede jeg mig hjælp til at fjerne angsten for at miste mine nærmeste,  og i det hele taget at turde leve lige nu/ have ro i mit hoved.

Angsten er nu på et naturligt plan tror jeg. Jeg har i hvert fald oplevet, at jeg ikke lægger vågen om natten og venter på, at vores børn skal komme hjem. Plus vores datter er lige kørt galt, det klarede jeg rigtig godt, uden at gå helt i ”sort”/panik. Hun slap heldigvis billigt. Det var aldrig gået før hypnosen.

Jeg bider ikke negle mere. Hvor vildt at det kunne fjernes med få ord.

Jeg kan tømme mit hoved og bare hvile.

Mit blodtryk er faldet så markant, at jeg er gået ned i medicin, for sikkert at blive helt fri for den om et stykke tid. Det er så rart. Mit kolesteroltal ved jeg ikke noget om endnu, det måles jo ikke så tit, men måske det også er faldet. Sikken en sidegevinst, at det er faldet, jeg vidste jo ikke, at det kunne ændres.

Jeg hviler mere i mig selv-sådan en lettelseJ

Jeg vil anbefale dig til andre, til alle udfordringer, for med det, jeg har oplevet, tror jeg på, at alt kan ”rokkes” ved.

Dit smil og glade væsen er så givende og smittende. Jeg har allerede selv oplevet, at jeg har fået tilbagemeldinger om, at jeg også giver noget godt til andre. DET er så livsbekræftende!

Nu ved jeg, at jeg kan ændre det, jeg vil. Jeg skal bare gøre det i mit tempo, for kun jeg bestemmer.

Jeg vil altid huske på dig og gerne besøge dig igen, hvis noget dukker op.”

Kvinde 45 år, fra Djursland

“Jeg er lige kommet hjem fra familie fødselsdag, sådan noget som jeg har hadet i lang tid pg.a. maden, du ved. Det gik over alt forventning, jeg spiste helt normalt og hyggede mig faktisk.”

Kvinde 19 år, (Nu tidligere) spiseforstyrret)