FORLØB: Find dit unikke bidrag og tag din plads på jorden

pPAUSE

auseDU ER VIGTIG

DIN STEMME OG DIT UNIKKE UDTRYK ER VIGTIG

DIN GLÆDE ER VIGTIG

DIN PLADS HER PÅ JORDEN ER VIGTIG

pause

andreas-wagner-43674-unsplash

pause

Det gavner ingen, at du gemmer dig og holder dig tilbage.

Alt det du har været optaget af igennem dit liv, har at gøre med din plads på jorden. Alt det som gør dig glad og nærer dig, har at gøre med dit unikke bidrag. På forløbet Find dit unikke bidrag og tag din plads på jorden vil vi sætte fuld spot på lige præcis det.

pause

Find dit unikke bidrag og tag din plads på jorden er 6 måneders højt vibrerende og nærende indsprøjtning af JA TAK til dig (HELE dig!) 

pause

Forløbet er meget mere end at åbne op og sig JA til et arbejdsliv, hvor du laver det du elsker allermest. Forløbet er lige så meget, at sige JA til alt det der nærer dig overalt i dit liv. At sige JA til hvert øjeblik. At vikle det af dig, som du har tillært dig, men ikke er dig. At falde på plads inde i dig og mærke taknemmelig over alt hvad du har og er. At sige ja tak til alt hvad du indeholder, også alle de sider som du skammer dig over. At leve et liv, som er uanstrengt og ubesværet, hvor dine relationer falder på plads i takt med at du falder på plads. Hvor du lader dig guide af din indre sandhed og vågne op til at livet er fyldt med gaver. At vågne op til, at du allerede har og er alt hvad du behøver.

pause

avi-richards-374974-unsplash

pause

Jeg har lavet dette 6 måneders forløb Find dit unikke bidrag og tag din plads på jorden for dig, som kan nikke genkendende til de følgende udsagn:

~~~

Du er kvinde og har et rigt følelsesliv, og kan ofte holde dig tilbage, hvis følelser af frygt og usikkerhed dukker op.

Du er selvstændig, drømmer om at gå selvstændig eller om et arbejde hvor du kan få lov til at udfolde HELE dig.

Du er mellemtilfreds eller slet ikke tilfreds med dit arbejdsliv, du drømmer om et arbejdsliv, hvor du hver morgen springer ud af sengen og glæder dig til alt hvad dagen byder.

Du mærker en kalden indeni, måske har du altid hørt den, en kalden på noget særligt som du er her på jorden for at bidrage med. Du ved dog stadig ikke hvad det er

Du har en tendens til at sammenligne dig med andre kvinder og kan ofte finde på at dømme dig selv ude, når du finder de andre kvinder mere kloge, rige, smukke, modige eller lignende.

Du har sikkert taget en masse kurser for at blive klar på din unikke vej, men alligevel kommer du ikke helt ud over rampen.

Du længes efter at folde dig helt ude, skide på hvad andre tænker og lade det der gør dig helt unik skinne fuldt ud.

Du tror på, at du ansvarlig for hvordan du har det og at dine tanker skaber din virkelighed, men du har til tider svært ved at få det til at virke positivt.

Du ved du er din egen største begrænsning og du er klar til at vågne op til den du er.

Du har en længsel efter at få det absolut bedste ud af livet, du ved det er muligt og DU ER KLAR.

PAUSE

Du er ikke alene (1)

PAUSE

Når du står der på afsatsen og er klar til at finde dit unikke bidrag og tage din plads på jorden, sådan for real – Så ved du godt, at du samtidig bliver nødt til at sige farvel til noget, at nogle døre skal lukkes i. Det kan være vildt skræmmende, især hvis du skal gøre det alene. Derfor har jeg skabt forløbet Find dit unikke bidrag og tag din plads på jorden. I bliver max 10 andre kvinder på forløbet, som kender alt til det, du står i – så der bliver masser af plads til dig og din transformation. 

Et af mine unikke bidrag til jorden er at skabe trygge og kærlige rum, hvor alt kan deles og favnes, da det er min klare oplevelse, at “følsomme og sensitive kvinder” som dig, der fornemmer alt omkring dig, har brug for at have et rum, hvor du trygt kan læne dig ind, prøve dig selv af, falde, rejse dig op igen og mærke at du er holdt. Det rum vil jeg skabe og holde hele forløbet igennem.

Pause

pause

AFVIKLING I STEDET FOR UDVIKLING

Du (og alle os andre) er vokset op med en masse historier om hvordan du skal være og ikke være, for at være værdifuld og rigtig. Disse indlæringer har du fået med dig fra din opvækst, din skoletid, medierne, din uddannelse, dine jobs og dine relationer.

Vi ønsker alle sammen at være elsket og holdt, så derfor lærer vi i en tidlig alder at afkode vores omverdens forventninger til os og vi forsøger at opfylde dem, ofte helt ubevidst.

På dette forløb vil du træde ind i et kærligt, trygt og favnende rum, hvor du vil opleve at den du er, kan få lov til at få plads. Igennem forløbet vil jeg spotte dig og dine unikke bidrag, og sætte ord på det. Jeg vil sætte spotlys på den du er og du vil få rig mulighed for at vokse dig større som den du er, og lade alt det som ikke tjener dig falde fra. Ligeledes vil jeg inspirere dig og de andre kvinder til at sætte spot på jeres eget og de andres lys, så I er med til at løfte og støtte hinanden ind i at tage jeres unikke plads på jorden.

Du har garanteret udviklet dig selv til hudløshed, det har de fleste, for at blive mere “rigtig”. På dette forløb skal du ikke udvikle dig, men i stedet afvikle det som ikke nærer dig, så du kan tage din unikke plads på jorden.

Når du ikke har fundet og favnet din egen fulde værdi, så vil du opleve hvordan du sammenligner dig med andre og dømmer digselv ude. Når du begynder at opdage din særlige værdi og dermed indtage din plads på jorden, vil du opdage, at det der er dig, er så værdifuldt og hverken kan eller behøves at sammenlignes med andre.

pause

DIN PLADS PÅ JORDEN

pause

Alt hvad du har været igennem i dit liv, har en betydning for hvor du står i dag og intet af det har været tilfældigt. Når du virkelig læner dig ind i denne visdom, så vil du åbne op for et langt rigere liv, for lige pludselig har du været udsat for gaveregn hele livet igennem ;-)

Jeg tror på, at vi alle er her på jorden af en grund, at vi alle har en særlig plads, som vi er kommet her for at indtage. Jo længere vi er fra denne plads, jo mere lider og stresser vi. Jo tættere vi er på den, jo mere glæde, kærlighed og frihed vil vi mærke.

Din plads på jorden er tæt forbundet med alt det, der giver dig glæde og indre ro. Du kan noget, som er så let for dig at gøre, at du slet ikke giver det (nok) værdi. Noget som du elsker at bidrage med, noget som virker som en leg, hvor du glemmer alt om tid og sted. Dette bidrag vil vi åbne op sammen på dette forløb. I takt med denne åbning vil du erfare mere og mere, at se hvert øjeblik som en gave.

pause

ER DU KLAR?

pause

Dette forløb skal du kun sige JA TAK til, hvis du virkelig mærker at det kalder på dig. Din commitment er altafgørende for om du kan få alt det ovenstående med dig.

Dette forløb kan være lige præcis det du har kaldt på, men du kan kun få det fulde udbytte ud af forløbet, ved at du siger fuldt ud JA til forløbet og alt hvad det bringer med sig. Du kan få det liv, du drømmer om, uden kamp og anstrengelser – hvis du er klar!

pause

pause

DET FÅR DU

pause

FORLØBET BESTÅR AF 6 MODULER

Modul 1: 6-7 oktober 2018

Modul 2: 2-3 november 2018

Modul 3: 30 november – 1 december 2018

Modul 4: 11-12 Januar 2019

Modul 5: 8-9 Februar 2019

Modul 6: 8-9 marts 2019

pause

Alle modulerne er fra kl. 10.00 – 20.00 fredag til kl. 09.00-14.00 lørdag. Det foregår på mit (vores) magiske sted på Djursland, hvor vi vil være midt i naturen. Det at være midt i naturen gør, at du langt nemmere kan komme i kontakt med den du er. I byen er der masser af indtryk og stimuli, der kan gøre det svært, at mærke din sandhed. Modulerne vil være en vekslen mellem undervisning, meditation, øvelser, visualisering og bevægelse.

HVERT MODUL VIL VÆRE EN BLANDING AF FØLGENDE 6 EMNER, SOM ALLE ER GENVEJE TIL AT FINDE DIT UNIKKE BIDRAG OG TAGE DIN PLADS PÅ JORDEN:

paus

TAKNEMMELIGHED (3)

PAUSE.

TAKNEMMELIGHED (2)

LOVEN OM TILTRÆKNING

TAKNEMMELIGHED (6)

PAUSE

TAKNEMMELIGHED (5)

PAUSE

TAKNEMMELIGHED

PAUSE

TAKNEMMELIGHED (1)

PAUSE

 

FORLØBETS INDHOLD OG DIN INVESTERING

Jeg har skabt et forløb, som giver dig alle muligheder for at tage din plads på jorden og finde dit unikke bidrag. På alle modulerne vil der være fuld forplejning, så du blot kan læne dig ind i modulernes visdom. Hvert modul er med overnatning i et stort smukt rum, hvor du vil få din egen madras på gulvet, rummet vil vi også vil bruge i løbet af dagen. Der er noget ganske særligt ved at overnatte i den høje nærende energi, som er på stedet og vil blive forstærket på hvert modul, som vil nære dig og din transformation, også i mens du sover.

Pause

I TID OG STED FÅR DU:

12 undervisnings dage

6 online møder i mellem hvert modul, hvor vi mødes i et online konference rum. Jeg optager mødet, så du kan lytte igen og igen.

Meditation og visualisering på audio til evigt eje, som støtter dig i at tage din plads på jorden.

I alt 90 timers live undervisning,  med lækkert nærende mad og drikke.

Overnatning i sovesal på alle modulerne.

Støtte, sparring og inspiration fra mig og de andre kvinder i vores lukket FB gruppe under hele forløbet.

Frivillig søsterkalds ordning.

Max 10 kvinder på holdet, så der er masser af plads til dig og din transformation.

Din investering i at finde dit unikke bidrag og tage din plads jorden, samtidig med at du åbner op til rigdom på alle planer er

23500,- ex moms

pause

pause

JA TAK…

Jeg er KLAR til at finde mit unikke bidrag og tage min plads på jorden.

Jeg er villig til at tage de skridt som er vigtige.

Jeg committer mig til hele forløbet ved min tilmelding.

Jeg committer mig til at tage fuld ansvar for mine egne følelser undervejs på rejsen eller vil ihvertfald gøre mit allerbedste.

Jeg ved, jeg er min egen største begrænsning og jeg er klar til at vågne op til den jeg er.

Jeg er klar til at sætte spot på mit eget lys og arbejde med klare intentioner for mit liv.

Jeg ved, at det er min villighed og åbenhed, der bestemmer hvor meget jeg rykker mig på 6 måneder.

Kan du sige JA TAK til alle punkterne og alt det ovenstående, så  kan du springe direkte til betalingen:

pause

Betal på en af følgende måder.

Betal det fulde beløb på en gang lige HER – 23500,-  ex moms

Betal 8000,- i 3 måneder lige HER – 24000,- ex moms i alt

Betal 4900,- i 5 måneder lige HER – 24500,- ex moms i alt

pause

Linda Hauge (2)