Bliv fri til at være dig i spotlyset

Forløbet er for dig, som kender alt til usikkerhed, ondt i maven, røde kinder og galoperende hjerte, når alles øjne hviler på dig og du skal sige noget.
For dig, som er træt af at bruge en masse energi på at undgå at komme i spotlyset og som længes efter at kunne tale frit i alle sammenhænge.
Dig som længes efter at slippen frygten for at fejle, blive til grin eller andres kritik.

 

OG FOR DIG SOM KAN NIKKE MED PÅ FØLGENDE:

  • Frygter du, at ”klappen går ned”? At du går i stå imens alles øjne hviler på dig.
  • Længes du efter at hvile i dig selv, når du “er på” og alle andre steder?
  • Tænker du, at du har mere at vise verden end du gør nu? Men du tør bare ikke.
  • Frustreres du af alle de ”værst tænkelige” scenarier, der starter med at udspille sig, så snart du tænker tanken om, at du skal stå frem og tale?
  • Længes du efter at slippe kontrollen og “blot” stå frem og være dig?
  • Ønsker du at lære at lade dig “blive talt” og have tillid til at ordene kommer ud af din mund, når du står der?
  • Drømmer du om at være mere spontan og umiddelbar, og mindre analyserende og “regne den ud”?
  • Tror du på, at der er noget der er større end dig, der altid støtter dig og drømmer du om at kunne læne dig tillidsfuldt ind i denne støtte?

SÅ vil forløbet “Fri til at være dig i spotlyset!” helt sikkert være det rette forløb for dig.

De fleste, som kender til nervøsitet og usikkerhed, har prøvet mange teknikker for at overvinde dette. Men de færreste er kommet det til livs, af den simple grund at alt det vi ikke elsker og accepter i os selv, kommer til at fylde alt!! Det kommer til at styre vores liv helt ubevidst. Så jo mere du kan elske og accepter hele dig, jo mere fri vil du føle dig i alle sammenhænge.
På dette forløb får du ikke en masse metoder og teknikker til at præstere med. Her får du lov til at møde og blive mødt som den du er, og derigennem blive fri til at være dig i spotlyset (og alle andre steder!).

 

 

DIN USIKKERHED ER VELKOMMEN! 

Usikkerheden bydes velkommen, og jeg viser dig hvordan usikkerheden måske er “The missing link” i dit liv.
Du vil rejse med ligesindede gennem 3 måneder, som kender til de samme tanker og kropslige reaktioner, som du kender fra dig selv. Ligesindede som også længes efter, at kunne stå frem og “blot” være sig selv.
Det bliver en rejse hvor jeg guider og inspirerer dig til at smide din maske, så du i et trygt rum, kan få lov til at vise hele dig. Hvor du får rig mulighed for at opleve, at alt det du har forsøgt at skjule for omverden, er den direkte vej hjem – til dig selv.
Når du ikke længere har behov for at skjule dig selv, fordi at du har sluttet fred med hele dig – så er du FRI i alle sammenhænge. Så forsvinder behovet for anerkendelse og frygten for afvisning. Og faktisk ikke er sekund før ;-)

DET ER UMULIGT AT VÆRE FORKERT!

Jeg skaber et rum fra første færd, hvor det er tilladt at dele usikkerhed og nervøsitet. Hvor det er umuligt at være forkert.
Et rum hvor det ikke er muligt at være ”for lidt” eller ”for meget”, være forkert eller pinlig. Men hvor der er plads til øvelse og plads til at være dig med alt, hvad der måtte komme af følelser, tanker og kropslige reaktioner undervejs.
Et kærligt og støttende rum, hvor du kan få lov til at prøve dig selv af og bliver inspireret til at smide masken, og vil få rig mulighed for at erkende at livet bliver federe, kærligere, sjovere, mere frit og faktisk også meget mere trygt – uden maske på.
Et kærligt og støttende rum, hvor du kan få erfaring med at tale foran flere på en gang, erfaring med at lade dig “blive talt” og med at du er helt som du skal være.

dont-try-to-fix

 

OM LINDA HAUGE

Jeg har kæmpet med usikkerhed gennem hele min skoletid og årerne efter, en usikkerhed som nærmest altid kom, når der var mere end 1 der kiggede på mig (lige bortset fra min nære familie), når jeg talte.
Igennem årerne udviklede jeg alverdens strategier for ikke at komme i spotlyset og hvis jeg endelig kom i spotlyset, havde jeg måder, hvor jeg kunne flytte opmærksomheden væk fra mig. Jeg har deltaget i diverse kurser og modtaget individuel supervision for at komme min egen usikkerhed til livs. Uden de vilde resultater, andet end en masse måder at præsterer på.
Det var først i det øjeblik, da jeg stoppede op, lyttede og accepterede min usikkerhed (i stedet for at flygte fra den), at jeg kunne stå frem, som den jeg er og tale frit. Usikkerheden kan stadig kigge frem, men jeg ser den ikke længere som en fjende, men nærmere som en ven som minder mig om hvem jeg er.
Jeg har arbejdet som selvstændig hypnoterapeut i de sidste 6 år, men hoppede ud af denne titel i september 2016, da mit hjerte kalder på at inspirere og guide dig igennem forløb som dette.  Jeg har holdt flere workshop forløb og foredrag om at få modet til at stå frem som du er.
Tidligere kursister har sagt følgende om lignende forløb:
Jeg oplevede at der kom en stor rummelighed fordi vi alle var i samme båd, og modet i mig voksede til at turde slippe kontrollen og slippe det med, altid være klar i tankerne med det, jeg gerne vil sige. 
Jeg ser din rolighed , din viden , din accept og plads til forskellighed, som en kapacitet, når der skal brydes med overbevisninger, der sidder fast. Du virker meget autentisk når du underviser og guider os igennem vores udfordringer.Og  jeg får følelsen af,  vi er i samme båd, du er lidt længere fremme , og gør os klar til at tag os med på din personlige bådtur, med trygge og overskuelig rammer. /Dorte Ussing
Min største aha oplevelse fra Workshop forløbet har været, at når jeg taler fra hjertet, så flyder det, det bliver interessant næsten ligemeget hvad vi taler om, for når hjertet taler lytter vi, jeg..
Og det motivere mig til at kaste mig ud i flere ting og prøve mig frem, jeg har mere mod på at kaste mig ud i projekter jeg aldrig før ville have sagt ja til…
Jeg synes, at du som workshopleder er fantastisk til at skabe et trygt rum, hvor jeg turde være mig selv. Meget kompetent og ved hvad du taler om, men du formår også at gøre det svære super simpelt og ligetil.. og som jeg skrev på FB, kan jeg godt lide din befriende menneskelighedHanne Jensen 

 

DET PRAKTISKE 

Bliv fri til at være dig i spotlyset – næste hold start vil blive i januar/februar. Skriv dig op på mit nyhedsmail hvis du vil høre mere eller send mig en mail på kontakt@lindahauge.dk

3 LIVE dage i Århus – Info om datoer vil komme snarest.

 

Der er kun 16 pladser, da jeg ønsker at holdet både skal være trygt og alligevel stort nok til at du kan opleve at blive udfordret i at stå frem.

Har du spørgsmål der ikke er besvaret her, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Send mig en mail på kontakt@lindahauge.dk eller ring på 61314599

Jeg glæder mig helt vildt til at se dig på dette forløb :-)

Kærligst Linda