Advents Gaver – Vil du være med?

 

For en uge siden havde jeg premiere på mit Workshop forløb “Blive fri til at være dig – i dine relationer” og det var en fantastisk aften med skønne deltagere. Hensigten med dette forløb er kort fortalt, at blive FRI til at være sig selv i alle sine relationer. Dette forløb er en rejse hjem til dig selv, hvor du undervejs opdager, alt det der har holdt dig tilbage i at være dig. En forløsning af gamle historier og frygt. Du kan læse mere om det her.

 

Efter premieren tænkte jeg:

“Jeg har lyst til at give mange flere muligheden for at slippe frygt og historier, så de kan komme hjem til sig selv”

 

… Så derfor fik jeg ideen til advents gaver.

 

Sidste år lavede jeg et digital kursus, som hedder “Lær at blive på din egen banehalvdel og sig ærligt til & fra” og det er det kursus, som jeg gerne vil give som advents gave. Kurset indeholder modulerne nedenfor og har en værdi af kr. 499,-

 

Modul 1: Din og min banehalvdel

Modul 2: Tag kritik som en gave – for din egen skyld

Modul 3: Derfor skal du droppe forklaringerne og stå ved dig selv

Modul 4: Selvopfyldende historiere og mantra der vil ændre dit liv 

 

lær at blive på din egen banehalvdel

 

 

Kurset er genialt, hvis du kæmper (lidt) ved tanken om at skulle være sammen med din familie i julen. Måske du plejer at slå knuder på dig selv for at være sammen med din svigermor eller måske fylder din far lidt for meget.

Lige meget hvilken udfordring du står med i relationen til andre, er dette kursus fantastisk til at få dig hjem på din egen banehalvdel. Der kan du hvile i dig selv og stå ved den du er, uden at skabe konflikter eller drama:-) Du kan læse alt om kurset her.

 

Sådan får du muligheden for at modtage en advents gave!

For at få fingrene i en af de 4 advents gaver skal du skrive en kommentar på bloggen her (for enden af dette blogindlæg).

HVER søndag inden jul trækker jeg én fra listen, som er den heldige modtager af søndagens advents gave. Den heldige vinders navn bliver offentliggjort hver søndag inden jul, så husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er på LIGE HER.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk og fredfyldt julemåned <3

 

Kærligst Linda

 

Kommentarer

kommentarer

31 Responses to Advents Gaver – Vil du være med?

 1. Hej
  Det lyder som en spændende udfordring, at lære :)
  Jeg prøver virkelig at være bevidst om, at være på min egen banehalvdel, men det er som om, min krop og mit hoved ikke er enige.. mit sind siger en ting og mine følelser noget andet, der mangler noget samhørighed.
  Så det ville da være dejligt, at finde/vinde noget der virker :)

 2. Jeg har svært ved at glæde mig til julen og ville gerne lære at takle det bedre og derfor kunne det være dejligt om jeg blev den heldige vinder af adventgaven.

 3. Kære Linda :o) Jeg glæder mig tit over hvad du har lært mig. Det ville være helt vildt berigende at lære endnu mere af dine guldkorn. Kærlig hilsen Maria.

 4. Ih for et flot tilbud. Hvordan kan det blive bedre end det. Jeg er kommet langt, men det med at sige fra skal jeg virkelig øve mig meget på at gøre på en kærlig måde UDEN at være en undskyldning for mig selv. Så vil gerne ha nogle af dine guldkorn♡

 5. Du rammer altid lige der hvor det er lidt svært og hvor det gør lidt ondt! Og derfor rykker det SÅ meget! Jeg bruger HVER dag redskaber, jeg har fra dig. Ønsker mig VILDT denne gave! Ønske ønske ønske…!:)

 6. Det ønsker jeg mig! Det kunne hjælpe lidt på vej – ikke bare i den (skrækkelige) søde juletid, men også alle de andre dage i året. :-)

 7. Hvilken fantastisk sød ide! Jeg kan have svært ved at stå ved mig selv og føler mig tit slidt efter samvær med mange andre i længere tid ad gangen og desuden vil jeg super gerne have gode råd til nogen gange bare at stå ved min mavefornemmelsen og ikke skulle komme med forklaringer!

 8. Jeg oplever at kritik er som en slags nedgørelse af min kerne og en måde at fortælle mig at jeg ikke skal være sådan den jeg er men en version som den anden hellere vil have. Ofte frygter jeg kritik der er skældud og en måde at dumpe verbal frustration på mig. Jeg bliver helt sårbar i disse situationer, hvor jeg frygter sådan kritik og de følelser der opstår inden i. Så processen vil jeg godt kunne bruge. Mange tak, kærligst Shakti

 9. “Bliv på egen banehalvdel” Det lyder nemt når man snakker neutralt om det, men er det absolut ikke når først følelserne bliver mixet i. Så er det virkelig en udfordring.

 10. Kære Linda

  Det var en sand fornøjelse at deltage på dit kursus, du er helt igennem fantastisk og inspirerende. Tusind tak, jeg fik virkelig goodies med hjem :-)

  Kærlig hilsen
  Irene Damgaard

 11. At modtage kritik med varme i hjertet og ro i maven vil jeg gerne have når jeg er sammen med en masse mennesker. Også vil jeg gerne kunne have ro på hvis jeg står frem og skal holde foredrag som jeg rigtig meget har lyst til. Det vil tage endnu en blokering væk. :-)

 12. Jeg er super inspireret og takker ja tak til denne adventspakke/digitale kursus – vil være meget taknemlig for at modtage den :)

 13. Hej Linda …
  Jeg synes at jeg er kommet rigtig langt , men kunne godt bruge det sidste, for at kunne komme helt hjem til mig selv ….
  Glædelig jul til alle …. <3

 14. Jeg tror at jeg ville kunne få stor glæde af dit kursus, da jeg tit har svært ved at sige fra fordi jeg er bange for hvad folk så tænker.
  Så jeg ville da elske at være den heldige

Skriv en kommentar